Nov. 13, 2018

Hello der,  Guest
Trader Name:
Password:
 | Home | Forum List | Active Threads | Search:
Page: of 1   
TWX Development > TWX Proxy 2.04 Beta Testers  
<< Thread >>
Subscribed:  
ElderProphet
TWX Development Team

Joined: Mar 2005

posted: 01/09/2006 at 06:06 PM Post #1

This thread is specifically for feedback and discussion of the TWX Proxy 2.04 Beta that is currently being tested.  Please refrain from making posts in this thread unless you are one of the testers.  If you'd like to test, please send an email to ElderProphet at comcast.net.

Haggle Blog-> http://jroller.com/page/ElderProphet
ElderProphet
TWX Development Team

Joined: Mar 2005

posted: 01/09/2006 at 06:58 PM Post #2

Traitor pointed out one bug already.  When you right-click the TWX tray icon, and exit, it crashes.

edited by: ElderProphet on 01/10/2006 at 07:45 AM

Haggle Blog-> http://jroller.com/page/ElderProphet
RammaR
Grimy Admin

Joined: Feb 2005

posted: 01/13/2006 at 06:18 AM Post #3

Why would anyone ever want to close out of TWX? hehe

Contact me for any issues with the site.
ElderProphet
TWX Development Team

Joined: Mar 2005

posted: 01/13/2006 at 05:21 PM Post #4

Yeah, that's what I said.  I mean, I NEVER would have found that bug ;)

Truthfully, I always exit using $X... go figure.

Haggle Blog-> http://jroller.com/page/ElderProphet
addernoir

Joined: Mar 2005

posted: 01/14/2006 at 04:13 PM Post #5

Tried to terminate a script, and the proxy blew up.  Here's the message from the event viewer:

Faulting application twxproxy.exe, version 0.0.0.0, faulting module twxproxy.exe, version 0.0.0.0, fault address 0x000041ce.
ElderProphet
TWX Development Team

Joined: Mar 2005

posted: 01/14/2006 at 05:26 PM Post #6

I need more details Oso.  What script?  What was the script doing?  Were other scripts running?  Did you try to kill it from a $ menu, or from the tray icon?

edited by: ElderProphet on 01/14/2006 at 05:31 PM

Haggle Blog-> http://jroller.com/page/ElderProphet
addernoir

Joined: Mar 2005

posted: 01/15/2006 at 01:41 PM Post #7

Sorry :P
It was the ZTM script, I was at the CIM prompt.  The script did nto run, and I tried to kill it with the $sx command.
TheBountyHunter


Joined: Nov 2005

posted: 01/20/2006 at 12:31 PM Post #8

I have been having a lot of problems with the $sx command myself. Has happen running multiple scripts and single scripts but seems to happen more during multiple.
Traitor
Admin of THE tw
info site


Joined: Mar 2005

posted: 01/23/2006 at 08:50 AM Post #9

Hmmmm,
I haven't seen any problems with $sx.  Although lately, I've been using $sk, since I have about 3 system and 3-4 non-system scripts running all the time anyway.

Has anyone had issues killing scripts with $sk?

Visit www.tw-cabal.com!
TheBountyHunter


Joined: Nov 2005

posted: 03/01/2006 at 12:57 AM Post #10

I'm sorry EP.  hehe, not been using this as much as I want to.  Lot of the scripts that I have that I use on a normal basis are compiled so not getting in the testing that I wanted.  Once the next realease hits though I'll be all over it like a fat kid on a candy bar.
TheBountyHunter


Joined: Nov 2005

posted: 04/20/2006 at 03:24 PM Post #11

Ran into an issue today. I run a surround in my home sector all the time with no problems.  But if I try to run it at a class 0 ports in kicks me out of the script with a
Unknown script run-time error '__ST_MOM_BOT.TS': , line 9268
Script terminated: scripts\__st_mom_bot.ts 

This is that line
      multiply $offodd $maxFigAttack
TheBountyHunter


Joined: Nov 2005

posted: 04/20/2006 at 03:31 PM Post #12

I just tried it on a 6 way warp and it locked me out there.  This worked flaweslely in 2.03.
ElderProphet
TWX Development Team

Joined: Mar 2005

posted: 04/21/2006 at 06:47 PM Post #13

The math functions have been altered, so its a real possibility.  Hit me up on ICQ, or email me a script excerpt.  I'll need to be able to determine what kind of numbers you are trying to multiply.

Thanks for the report.

+EP+

Haggle Blog-> http://jroller.com/page/ElderProphet
TheBountyHunter


Joined: Nov 2005

posted: 04/21/2006 at 07:19 PM Post #14

Thanks for the quick responce.  Turns out it was a deep script error and not TWX.  Things look to be rocking.  Looking forward to the update.
TWX Development >  TWX Proxy 2.04 Beta Testers
<< Thread >>
Subscribed:  
 | Home | Forum List | Active Threads | Search:
Page: of 1   

"why hello der matey! have a sit and buy me an ale, eh?" -- The Grimy Old Trader

The Grimy Trader is best viewed at 1024x768 resolution -- this page was generated in: 0.421 seconds.